DONATORSKA FILMSKA GOZBA “DOBRO DELO NA KVADRAT”

DONATORSKA FILMSKA GOZBA “DOBRO DELO NA KVADRAT”

PETAK, 17. MAJ, 18h

Popularni beogradski restoran „Od usta do usta“ (Braće Nedića 7) u petak ima gostujuće kuvare iz sveta filma – Milutina Petrovića, reditelja, i Anu Rodić, scenaristkinju – koji će napraviti presedan i na meni ovog mediteranskog restorana privremeno uvrstiti grašak, juneće ćufte, tofu i razne druge đakonije za mesoždere i vegetarijance.

Za predjelo će se pobrinuti Miloš Tomić, takođe filmski reditelj, sa svojim tajnim receptom za pita-proje.

Program počinje u 18h uz predjelo i projekciju filmova mladih članova Inkluzivnog filmskog kluba „Moj krupni plan“.

Od 19h služi se glavno jelo i počinje zabavni program, koji neće proći bez karaoke izazova, a tu su i slikanje na platnu uživo, kao i jedna nesvakidašnja aukcija.

Imaćete i jedinstvenu priliku da ispod cene nabavite sveže odštampan SF roman „Gajba“ Aleksandra Gubaša, koji će zaradu od knjige donirati za „Moj krupni plan“.

Domaćin ove večeri je Osman Ahmed, muzičar, glumac i TV voditelj, među mlađima poznat kao Mestro Zagorelić.

Sav prihod od večere restoran će donirati Inkluzivnom filmskiom klubu „Moj krupni plan“, koji okuplja tinejdžere iz osetljivih društvenih grupa (mladi bez roditeljskog staranja, žrtve nasilja u porodici, pripadnici etničkih i drugih manjina) i njihove vršnjake.

Celokupan iznos koji bude prikupljen dupliraće fondacija Trag, tako da svaki dinar koji donirate tokom ove večeri vredi duplo.

Ovaj događaj je deo naše fandrejzing kampanje “Dobro delo na kvadrat”.

“Moj krupni plan” možete podržati i na sledeći način: