MikroFAF u gostima: Dubica Edition
14-16. septembar 2018.
Banatska Dubica, Srbija

Pred 9. MikroFAF – festival kratkog „uradi-sam“  filma  – održaće se i praktična trodnevna filmska radionica gerilskog pristupa filmu. U mestu Banatska Dubica, u studiju UG „Moba“, stanovnici Dubice i Jarkovca moći će besplatno da učestvuju u kreativnoj obuci o tome kako snimiti kratki igrani film za tri dana.

Polazeći od toga da skupi produkcijski uslovi ne garantuju uspeh, a da složna ekipa, motivacija i snažna početna ideja neće ostati nezapaženi, MikroFAF regrutuje i starije i mlađe kao nove učesnike amaterske filmske scene.

Program radionica obuhvata kreativne igre i razradu ideja tokom prvog dana, dok se drugog i trećeg dana snima kratki film, koji će biti premijerno prikazan 9. MikroFAF-u u Beogradu (17-19 oktobar).

Oprema za snimanje i osveženje su obezbeđeni, a učešće na radionicama je besplatno.

Radionice realizuju „Satibara” iz Beograda i „Moba” iz Zrenjanina.

Prijavite se na vreme, jer je broj učesnika ograničen. Dovoljno je samo da nam pošaljete svoje ime i kontakt na email, Facebook ili Instagram.

ugsatibara@gmail.com

Facebook

Instagram

Radionice su deo festivala „NA SOPSTVENI POGON” koji se održava širom Srbije tokom celog septembra, a organizuje ga Asocijacija „Nezavisna kulturna scena Srbije.