HVALA!

HVALA!

Dragi prijatelji,

USPELI SMO!

Zahvaljujući vama, Inkluzivni filmski klub „Moj krupni plan” nastavlja da šalje poruke mladih i 2019. 

Kampanjom „Dobro delo na kvadrat” sakupili smo neophodan iznos koji ce Trag fondacija duplirati. 

Svaki vaš dinar, evro i dolar zaista vredi duplo. Zato vam svima kažemo:

HVALA NA KVADRAT!

Zahvaljujući uspešnoj kampanji „Dobro delo na kvadrat” Inkluzivni filmski klub „Moj krupni plan” nastavlja sa aktivnostima i 2019. godine.

U okviru programa Trag fondacije „Akademija održivosti” Satibara se tokom prethodna tri meseca obraćala za podršku svojim prijateljima, saradnicima i široj zajednici. Na taj način prikupljen je novac namenjen finansiranju filmskih radionica s tinejdžerima iz ranjivih grupa, koji će Trag fondacija duplirati.

U okviru ove kampanje organizovano je nekoliko donatorskih događaja. U restoranu „Od usta do usta“ 17. maja održana je donatorska filmska gozba na kojoj su jela za goste spremali Milutin Petrović, Ana Rodić i Miloš Tomić, uz programsko učešće Osmana Ahmeda i Aleksandra Denića. U klubu „Polet” 9. juna organizovano je benefit veče u kome su učestvovali Marko Grba Singh i vatreni duo Vladane Uchqr i Ivane Koraksić. Le Studio je 21. juna ugostio koncert dueta „Skier and Yeti”. Prihod sa svih ovih događaja takođe je bio namenjen finansiranju aktivnosti filmskom kluba.

Pored gorepomenutih, posebno želimo da zahvalimo svima koji su nam pomogli da realizujemo događaje, proširili glas o akciji, kao i donatorima s kojima nismo uspeli da stupimo u kontakt i zahvalimo im, a iznenadili su nas velikodušnim donacijama putem žiro-računa.

Za vreme letnjeg raspusta članovi „Mog kupnog plana” snimiće kratki igrani film prema zajedničkoj ideji i scenariju napravljenom tokom prethodnih meseci. Snimanje ovog filma na odabranim lokacijama biće prilika da mladi isprobaju u praksi sve ono što su naučili na radionicama. Film će biti premijerno prikazan u oktobru na 10. MikroFAF festivalu u Jugoslovenskoj kinoteci.

Pored toga, Satibara je 2. jula organizovala i jednodnevnu filmsku radionicu Vine’s Not Dead, u kojoj su učestvovali mladi Zrenjaninci. Oni su na ovoj radionici snimali ultrakratke klipove za društvene mreže, koji su premijerno prikazani iste večeri u Kulturnom centru Zrenjanina, kao deo festivala „Na sopstveni pogon” koji organizuje Asocijacija Nezavisna kulturna scena Srbije.

Dokle kod ima tinejdžera, naša misija traje. Nastavite da nas pratite, vaša podrška će nam značiti i u narednom periodu. Uvek nas možete kontaktirati na ugsatibara@gmail.com

 

 Ekipa „Mog krupnog plana“